Aptus Derma produkter

Skånsom hudpleje specielt udviklet til hunde og katte med tør, irriteret eller følsom hud. En sund hud og pels giver dit kæledyr den bedste beskyttelse.

Aptus® Derma Care er en serie bestående af produkter med værdifulde indholdsstoffer, som bidrager til at styrke en beskadiget hudbarriere. En stærk hudbarriere forhindrer udtørring og beskytter tillige mod bakterier, svampe og allergener.

Bestil Aptus Derma materiale her.

Se vejledende pris - og bestillingsliste her. 

Derma Care Soft Wash

Ekstra mild og fugtgivende mousse shampoo. Velegnet til tør, irriteret eller følsom hud - eller normal hud, der ofte vaskes. Renser og bidrager til at styrke hudbarrieren. Til hund og kat.

Derma Care Moisturizing Gel

Mild fugtgivende gel til daglig pleje af tør, irriteret eller følsom hud. Gelen tilfører fugt og bidrager til at styrke hudbarrieren. Til hund og kat.

Derma Care Concentrate

Beroligende koncentrat med zink. Anvendes ved lokale hudirritationer fx i læbefolder eller mellem trædepuderne hvor svampe og bakterier let trives og hudbarrieren skal styrkes. Til hund og kat.

Biorion

Et boost ved dårlig pels-kvalitet og svage, revnede kløer. Kombinationen af biotin og methionin understøtter sund hud og pels og fremmer klokvaliteten. Fodertilskud til hund og kat.

Eforion Oil

Fodertilskud med indhold af omega-3 og omega-6 som bidrager til at forbedre pels-kvaliteten, styrke hudbarrieren samt mindske dannelsen af skæl. Fodertilskud til hund og kat.