Nutrisal Pulver

APTUS® Nutrisal Pulver - Mave

Produktbeskrivelse

Aptus® Nutrisal er et produkt til genoprettelse af væske- og elektrolytbalancen hos hund og kat. Produktet er i pulverform og skal blandes med vand. Aptus® Nutrisal indeholder glukose og maltodextrin, der skal bidrage med energi og elektrolytter til at opretholde væskebalancen i kroppen. En færdigblandet opløsning er klar, uden farve eller speciel smag, hvilket gør, at hunden og katten drikker det frivilligt. Ved diarré, hvor der tabes store mængder væske, kan resultatet blive væskemangel (dehydrering), hvis væsketabet ikke erstattes.
Anvendelse
Mave-tarmlidelser hvor der er væsketab. Høje temperaturer, varme sommerdage, transport i en varm bil.
Indhold
Glukose 60%, Natriumbikarbonat 3,4%, Maltodextrin 30,9%, Natriumklorid 2,3%, Kaliumklorid 3,4%.
Brugsanvisning
Aptus® Nutrisal pulver blandes med vand og tilbydes som drikkevand med fri adgang. Hvis hunden eller katten ikke drikker frivilligt, kan man indgive små doser ad gangen i mundvigen ved hjælp af en ren plastsprøjte.
Dosering
Et målebæger (25g) Aptus® Nutrisal pulver blandes med 1 liter rent vand (eller gives i foderet). Giv hunden/katten fri adgang til denne blanding, så den kan drikke ved behov. Færdigblandet Aptus® Nutrisal bør bruges indenfor et døgn. Pakningen giver i alt 7 liter færdig-blandet væskedrik.
Bemærkninger
Hvis hunden eller katten ikke får det bedre eller tilstanden forværres, skal dyrlægen kontaktes. Ved mave-tarmlidelser i form af akut diarré kan man med fordel supplere med Aptus® Attapectin tabletter for at bremse den akutte diarré.
Pakning
180 g pulver. Et målebæger indeholder 25 g.