Aptobalance Pulver

APTUS® Aptobalance Pulver - Mave

Produktbeskrivelse

Aptus® Aptobalance er et probiotika (mælkesyrebakterier), som bidrager til at stabilisere tarmfloraen og anbefales til hunde og katte med ”følsom mave”. Mælkesyrebakterierne er indkapslede for at sikre, at de når frem til det sted i tarmen, hvor de gør størst nytte, for at stabilisere mikrofloraen. Pektin bidrager til at beskytte tarmslimhinden. Havtang indeholder vigtige sporemner og vitaminer.
Anvendelse:
Ved foderændring. Ved antibiotikabehandling og/eller behandling med andre lægemidler, der kan påvirke mave-tarmkanalen. Under jagtperioden, i træningssituationer, udstillinger og miljøændringer i det hele taget.
Indhold
Enterococcus faecium DSM 10663/NCIMB 10415) 4b1707,5X10*9 CFU/g. Hver pose indeholder 1,5* 109 CFU. Havtang-mel og pektin.
Brugsanvisning
Aptus® Aptobalance anvendes dagligt i mindst 5-10 dage for at stabilisere tarmfloraen. Pulveret blandes i foderet eller blandes op med vand og gives direkte i munden f.eks. ved hjælp af en plastsprøjte.  
Dosering
Små hunde & Katte ( < 10 kg) 1/2 - 1 pose dagligt i 5 - 10 dage
Middelstore hunde(10-20 kg) 1 - 2 poser dagligt i 5 - 10 dage
Store hunde ( > 20 kg) 2 - 3 poser dagligt i 5 - 10 dage
 
Bemærkninger
Såfremt hundens eller kattens tilstand ikke bedres, eller tilmed forværres, skal dyrlægen kontaktes. Ved kortvarige fordøjelsesproblemer med løs afføring kan man med fordel supplere med Aptus® Attapectin tabletter, som kan bidrage til at bremse tilstanden. Hvis hunden eller katten har tabt større mængder væske, bør man overveje at give et rehydreringsprodukt f.eks. Aptus® Nutrisal.
Pakning
30 poser á 3 gram pulver i hver pose.
Orion Pharma Animal Health • tlf: 86 14 00 00 • www.aptuspet.com

.