Orion Pharma Animal Health

 

Helt i front i de nordiske lande.


Orion er en finsk farmaceutisk virksomhed, som udvikler, producerer og markedsfører lægemidler, farmaceutiske indholdsstoffer og diagnostiske tests til både mennesker og dyr på det globale marked. Orion har på denne måde medvirket til global "well-being" i over 90 år.
 
Orion Pharma Animal Health er den førende udbyder af veterinære lægemidler til kæledyr og produktionsdyr i Norden. Produktporteføljen indeholder både egne og generiske lægemidler samt en lang række produkter på licens fra førende internationale producenter.
 
Dexdomitor, Domosedan vet. og Antisedan vet. er de mest kendte af de produkter, som kommer fra Orions egen forskning.
 
Domosedan anvendes til sedation af større dyr, primært heste, i forbindelse med undersøgelse og mindre indgreb. Dexdomitor har for nyligt afløst Domitor vet. til sedation og analgesi hos smådyr, og Antisedan vet. ophæver hurtigt og sikkert virkningen af de 2 produkter. Uden for Norden er det Pfizer, verdens største veterinære udbyder, som sælger Orions "DDA" produkter.
 
Orion markedsfører også Aptus serien, som består af en lang række vitamin- og plejeprodukter til hund og kat.
 
Animal Health divisionen står for ca. 10% af Orions omsætning og er for tiden i gang med at udvide med repræsentation I Mellem- og Østeuropa.

 

 

 

 Orions konferencecenter i Tuohilampi. Her er der rig mulighed for efteruddannelse og socialt samvær i pragtfulde omgivelser.

Klik på billedet for mere information.